Auteur Topic: Ava Abrielle Ames  (gelezen 592 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ava

Ava Abrielle Ames
« Gepost op: 26 april 2014, 17:06:26 »
Algemeen:

Volledige naam: Ava Abrielle Ames
Geboortedatum: 13 februari 1879
Leeftijd: 26
Bloedlijn: Halfbloed

Rijkdom: Arm
Gedrag:
Ava is terughoudend en zorgzaam. Maar op sommige momenten kan ze verassend uit de hoek komen. Ze straalt grote rust uit en heeft ondanks haar terughoudendheid de kwaliteiten van een ware leider. Wanneer iemand om haar mening vraagt zal deze meestal wel overdacht gegeven worden, al kent ze momenten waarop ze uitschiet en de woorden vloeien zonder stop. 

Familie:
Dawson Ames; Grootvader, een befaamde tovenaar die groot aanzien heeft in de tovenaarswereld.
Grace Nelsons-Ames; Grootmoeder, een lieflijke vrouw met een wilskracht waar iedereen van droomt. Zij is de krachtbron van de familie, zonder haar zou Ava niet zijn zoals ze is.
Delena Ames; Dochter van Dawson en Grace, zij overleed een half jaar na haar geboorte.
Nica Doreen Ames-Lad�t; Dochter van Dawson en Grace, zij is de moeder van Ava.
Noel Jason Prace Lad�t; Man van Nica Ames, hij is de vader van Ava.
 Achtergrond:
Dawson Ames groeit op in een rijk bedeeld gezin, wanneer zijn ouders op veel te jonge leeftijd overlijden is hij aangewezen op de zorg voor zijn jongere broertjes en zusjes. Vanaf dat moment lijkt het steeds slechter te gaan met het gezin, Dawson besluit vroegtijdig zijn opleiding te staken en werk te zoeken. Wanneer enkele jaren later al zijn broertjes en zusjes een opleiding op Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hokuspocus genieten wordt ook hij overgehaald opnieuw te beginnen. Dawson voltooid zijn opleiding op miraculeuze wijze, hij verkrijgt hoog aanzien onder de mensen op het ministerie, wanneer hij daar een baan aangeboden krijgt weigert hij deze. Zijn passie ligt bij het maken van toverstokken, waar hij zich dan ook op besluit te richten.
Op de dag dat hij afstudeert op Zweinstein leert hij Grace kennen, ze zit op dat moment in het zesde jaar en is vastbesloten te trouwen met Dawson. De eerste weken houden ze goed contact, maar zodra Dawson begint met werken verwaterd hun contact. Enkele jaren later heeft Grace de moed nog altijd niet opgegeven en trouwen ze. Ze krijgen een dochter Delena, een half jaar na de geboorte overlijdt zij. Een jaar later krijgen ze opnieuw een dochter, Nica. Dawson besluit minder te gaan werken en de zorg voor Nica op zich te nemen. Wanneer Nica een uitnodiging voor Zweinstein krijgt zijn ze dolgelukkig.
Nica doet hard haar best op school, maar ze blijkt niet het talent te hebben van haar vader. Met veel moeite weet ze uiteindelijk haar opleiding te voltooien. Vermoeid laat ze de tovenaarswereld achter zich. Tijdens haar omzwervingen in de dreuzelwereld ontmoet ze Jason. Het enige dat van hem en zijn familie bekend is, is dat ze iedere gelegenheid aangrijpen om zich te vergrijpen aan drank om mee te worden gesleept in een wereld van illusie. Voor Nica is de wereld die Jason haar laat zien een uitkomst, een toevluchtsoord. Tijdens ��n van die illusies vertrouwt Nica zich volledig toe aan Jason waarna ze zwanger raakt. De twee blijven bij elkaar en voeden Ava, hun dochter, op.
Naarmate Ava ouder wordt vergrijpt Jason zich meer en meer aan de verlokkingen van de onderwereld. Uiteindelijk betekenen alle illusies die hem en Nica ooit zichtbaar gelukkig maakte zijn einde, Nica ontdekt de ware aard van alles dat zo mooi leek en keert met haar dochter terug naar haar ouders. Van haar vader krijgt ze een nieuwe toverstok, ��n van de laatste die hij ooit nog zou maken. Langzaam pakt ze haar leven als heks weer op en ook al heeft ze het niet breed, samen met Ava is ze gelukkig. Wanneer ze werkt past Grace op Ava en leert haar de eerste kneepjes van de toverkunst aan.
Wanneer er voor Ava een brief verschijnt van Zweinstein kan haar geluk niet op. Dawson maakt nog ��n keer een toverstok speciaal voor zijn kleindochter, hij werkt er weken achter elkaar aan en is net voordat ze vertrekt naar Zweinstein klaar.

Op Zweinstein weet Ava zich ondanks haar matige concentratie te ontplooien, haar vriendin slepen haar er doorheen en laten ook zien dat ze oprechte vrienden zijn. Na Zweinstein laat ze net als haar moeder de tovenaarswereld achter zich, maar na twee jaar krijgt ze ontzettend heimwee. Als ze thuiskomt is iedereen blij haar te zien, haar grootvader regelt voor haar een aanstelling op Zweinstein, een positie die ze nooit verwacht had te zullen gaan betreden. 

Nadat ze op enkele jaren met erg veel plezier op Zweinstein heeft gewerkt als Afdelingshoofd Griffoendor en lerares Toverdranken besluit ze haar positie neer te leggen. Nog altijd blijft ze haar passie in de Toverdranken uitvoeren, nu in een klein winkeltje in Zweinsveld. Op die manier weet ze te voorzien in haar levensonderhoud.
Naast haar passie voor de kunst der Toverdranken heeft de jonge vrouw nog een andere passie. Sinds ze hem op Zweinstein heeft ontmoet in haar eerste jaar is ze verliefd op Chris o�Connor, welke destijds het afdelingshoofd van Huffelpuf was, hij is echter van een hogere stand dan zij waardoor hun liefde is verboden. Vooral de ouders van Chris geven veel weerstand en verbieden het hen om elkaar nog langer te ontmoeten. Het tweetal kan hieraan geen gehoor geven en besluiten dan ook in het geheim in een klein en afgelegen kerkje in het huwelijk te treden. Dit kunnen ze niet kenbaar maken aan hun vrienden en bekenden, uit angst voor de reactie van de familie van Chris.

Toverstok:
22,3cm, esdoorn met een kern van feniksveer
Uiterlijk:
Gemiddelde lengte, slank postuur.
Donkerbruin haar tot op schouderlengte, vaak los of in een kort staartje (10cm).
Kwetsbare blanke huid met veel sproeten.
Huisdier:
Kat, Hope. Wanneer ze op het punt staat afscheid te nemen van haar grootouders en moeder krijgt ze van Grace een jong poesje.
Afdelingsvoorkeur:
Geen voorkeur

Innerlijk:
Aan de buitenkant is niet te zien dat Ava een harde kern heeft. Ze komt altijd zorgzaam en vriendelijk over, wanneer iemand haar hulp nodig heeft zal ze die bieden. Maar wanneer anderen haar proberen te kwetsen zal ze dat niet toestaan en zal ze doorgaan tot ze haar gelijk heeft.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Zorgzaam
  • Besluitvaardig
  • Vriendelijk
  • Komt op voor echte vrienden
  • Zal vrienden nooit in de steek laten, al lijkt dat soms wel zo te zijn, een ware vriend zal ze altijd accepteren.
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Terughoudend
  • Dromerig
  • Kan zich niet lang concentreren op leren
  • Chaotisch
Overigen: Ava overkomt altijd het onmogelijke, dingen die je niet voor mogelijk houdt gebeuren haar zonder dat ze daar enige moeite voor moet doen.
Ze wordt niet graag bij haar achternaam genoemd en houdt deze dan ook liever verzwegen.

ZweinsteinOnline

Re: Ava Abrielle Ames
« Reactie #1 Gepost op: 09 mei 2014, 17:15:44 »
Verdiende Smekkies, geleerde spreuken/vaardigheden & verzamelde Items, zijn hier te vinden.

Verdiende Smekkies: 0

Geleerde Vaardigheden/Spreuken: Je hebt nog geen vaardigheden/spreuken geleerd.

Gekochte Items: Je hebt nog geen Items gekocht.