Auteur Topic: Harry Potter lingerie vanaf nu verkrijgbaar  (gelezen 412 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

kelly

Harry Potter lingerie vanaf nu verkrijgbaar
« Gepost op: 04 augustus 2017, 10:56:21 »
We kunnen nooit genoeg krijgen van de magische wereld van Harry Potter. Na een kledinglijn en een bath bomb komt er nu nog een Harry Potterproduct op de markt: Harry Potter lingerie.  De online lingeriewinkel Yandy heeft het voortouw genomen en bracht Harry Potter lingerie op de markt.

Het Harry Potter setje maakt deel uit van de ‘fantasy lingerie’ collectie. De collectie bestaat uit sexy lingeriesetjes van iconische fictionele personages. Het Harry Potter lingeriesetje is slechts één van velen. Ook Wonder Woman, Cruella de Vil en Roodkapje dienden als inspiratie.

De omschrijving van het lingeriesetje is als volgt: een doorschijnend kanten topje en een high waste broekje. Deze lingerie wijkt niet veel af van 'normale' lingerie. Aan het topje is een wit kraagje en een mini stropdas toegevoegd. Het broekje is voorzien van bretels. Het setje heeft de kleuren van Griffoendor. Als kers op de taart is het model voorzien van een bril (lijkende op die van Harry) en heeft ze een toverstok in haar handen.

Harry Potter lingeriesetje

Zou jij z'n setje in je kledingkast willen hebben of toch liever niet?

Bron: Glamour