Auteur Topic: Er komt een prequel film over Voldemort  (gelezen 373 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

kelly

Er komt een prequel film over Voldemort
« Gepost op: 31 mei 2017, 14:25:57 »
Een aantal fans raakte na het herlezen van Harry Potter and the Half-Blood Prince geïnspireerd voor een prequel-film over het ontstaan van Voldemort, vóór hij de Dark Lord werd.

Ze schreven een script en nu is het hier: Voldemort: Origins of the Heir.
Het verhaal focust zich op de heks Grisha Mac Laggen (erfgenaam van Griffoendor). Schaam je niet als je haar niet kent, want ze was enkel bedacht voor een prent.

Voldemort: Origins of the Heir.
In 1943 vond er volgens het verhaal van Voldemort: Origins of the Heir een schandaal plaats omtrent Hepzibah Smith (afstammeling van de orginele Huffelpuf familie). Dit schandaal schokte de tovenaarswereld. Als een zekere moord niet wordt opgelost gaat Grisha op onderzoek uit omdat ze het zaakje niet vertrouwt en komt uit bij die ene bekende, Tom Marvolo Riddle, beter bekent als Voldemort.

Grisha mag dan wel een nieuwe naam in het verhaal zijn, dat is Hepzibah niet. Haar twee grootste bezittingen waren immers Zalazar Zwadderichs medaillonlocket en Helga Hufflepuffs beker. Jeweetwel, twee van Voldemorts Gruzielementen.

De eerste trailer
Er is nu een eerste trailer van Voldemort: Origins of the Heir online verschenen. Er waren in 2016 opstartproblemen nadat een kickstarter-campagne startte. De filmmaatschappij achter de orignele Harry Potter-films, Warner. Bros was niet zo blij met het idee en klaagde de makers aan. De twee partijen hebben nu echter een deal gesloten en de makers laten via Facebook weten dat de prent eind 2017 gratis te bekijken zal zijn op YouTube.

De trailer:
https://youtu.be/5a1zs9YAvkk

Bron: Elle