* Zandlopers

Griffoendor
Ravenklauw
Huffelpuf
Zwadderich
017
603
037
114

* Zandlopers Halucina

Urbvico
Magicus
Remedicus
Senadux
045
015
135
000

Auteur Topic: Samuel Mark Smulder  (gelezen 768 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Samuel

Samuel Mark Smulder
« Gepost op: 06 februari 2014, 16:26:24 »
Algemeen:

Volledige naam: Samuel Mark Smulder
Geboortedatum: 5 Mei 1893
Leeftijd: 13
Bloedlijn: Halfbloed

Rijkdom: Gemiddeld.
Gedrag: Goed, Samuel is een goede vriend en zeer respectvol naar oudere mensen. Ook zal hij niet zo snel ruzie zoeken.

Familie:
Vader: Peter Johan Smulder, 37 jaar en afgestudeerd van Zweinstein zijn afdeling was Ravenklauw. Hij studeerde vervolgens nog af tot Schouwer.
Moeder: Maria Cornelia Smulder-Sanders, 35 jaar en is een dreuzel, zij is werkzaam in het kleine bloemenzaakje van haar ouders in Londen.
Broer: Samuel heeft geen broers.
Zus: Samantha Maria Smulder, 14 jaar en is Samuel's tweeling zus en zal voor haar magische opleiding naar Beauxbatons om daar de vooropleiding voor helers te volgen. Samantha brengt haar tijd op Beauxbatons door in de afdeling Volmira
Angela Petra Smulder, 11 jaar en gaat naar Klammfels en brengt daar haar tijd door in de afdeling Impercea.
Overige familie: Over Samuel's ooms en tantes is weinig bekent, zijn ouders spreken nooit over hun verdere familie, alleen over hun opa's en oma's.
Opa Smulder: Jan-Joost Willem Smulder, 66 jaar en is afstudeerd van Zweinstein, zijn afdeling was Griffoendor. Ook Jan-Joost is vervolgens afgestudeerd als Schouwer.
Oma Smulder-Maas: Rita Marghareta Smulder- Maas, 64 jaar en eveneens afgestudeerd van Zweinstein, zij vertoefde haar jaren op zweinstein in Ravenklauw. Zij is later afgestudeerd als Heler.
Opa Sanders: Marco Patrick Sanders, 64 jaar en opende een bloemenzaakje in Londen samen met zijn vrouw Charlotte.
Oma Sanders-Janzen: Charlotte Margriet Sanders-Janzen, 62 jaar. Zij opende samen met haar man Marco een bloemenzaakje in Londen.

Achtergrond:

Jan-Joost en Rita leerden elkaar kennen op Zweinstein, onwetend nog dat hun ouders een verdrag hadden gesloten dat Jan-Joost en Rita zodra ze hun vervolgstudies na Zweinstein voltooid hadden zouden trouwen. Ze waren na korte tijd al goed bevriend en werden in hun laatste jaar op Zweinstein stiekem verliefd op elkaar. In hun tijd was het onmogelijk om verliefd te zijn op iemand omdat men altijd uitgehuwelijkt werd. In Jan-Joost en Rita hun geval, kwam het als een verrassing dat ze aan elkaar uitgehuwelijkt waren. Zo kwam het dat Jan-Joost na zijn studie als schouwer op zijn knieƫn ging voor Rita die net afgestudeerd was tot heler. Niet lang daarna trouwden ze op jonge leeftijd en kregen al vrij snel hun eerste kind. Peter Johan Smulder. Twee jaar na Peters geboorte kregen ze nog een tweeling. Charlotte Rita Smulder en Chantal Maria Smulder. Nog een twee jaar later kregen ze hun vierde en tevens laatste kind. Willem Joost Smulder. Peter vertoonde al snel zijn magische trekken en werd dan ook aangenomen op Zweinstein waar hij werd ingedeeld in Ravenklauw. Net als zijn moeder. Zijn vader vertoefde zijn jaren op Zweinstein in Griffoendor.

Peter ging na zijn studietijd op Zweinstein verder leren als schouwer en studeerde met vlag en wimpel af. Net als zijn vader, was Peter nu schouwer op het schouwershoofdkwartier. Hij woonde nog bij zijn ouders en wist niet dat zijn ouders een verdrag met een hoogstaande dreuzelfamilie hadden gesloten zodat hij met hun dochter Maria zou trouwen. Als snel kwamen de twee met elkaar in aanraking in de bloemenwinkel van de familie Sanders, toen Peter een bos bloemen voor zijn moeder ging kopen. Peter was op slag verliefd op Maria. Bij thuiskomst kreeg Peter te horen dat hij was uitgehuwelijkt aan ene Maria Sanders. Ook Maria kreeg het nieuws van haar ouders te horen en haar hart begon sneller te kloppen. Ook zij was opslag verliefd geworden op Peter.

Een jaar later trouwden Peter en Maria. Maria was na hun trouwen al vrij snel in verwachting van hun eerste kind. Na negen zware maanden kwamen er plots twee kinderen ter wereld. Maria en Peter konden hun geluk niet op met hun tweeling Samuel Mark Smulder en Samantha Maria Smulder. De tweeling groeide goed op. Vier jaar na hun geboorte raakte Maria weer zwanger. Na negen gemakkelijkere maanden kwam hun derde kind ter wereld. Angela Peter Smulder, ook zij vertoonde vrij vroeg magische krachten.

Maria wist niet wat haar overkwam toen Samuel en Samantha hun eerste momenten van magie vertoonden. Ze waren boos op elkaar en lieten uit woede dingen naar elkaar toe vliegen. Dit was voor Peter het moment om aan Maria te vertellen dat hij een tovenaar was en dat zijn hele familie dat was. Maria vond het eerst maar een vreemd idee, maar raakte er al snel aan gewend. Al snel kwam ook boven drijven dat Samantha een sterke interesse toonde voor gezondheid en goed gezond voedsel en Samantha had al een paar keer gezegd dat ze later dokter wilde worden. Daardoor besloten Peter en Maria dat Samantha ingeschreven zou worden voor Beauxbatons, omdat deze school een vooropleiding had voor helers. Samuel daar en tegen werd ingeschreven voor Zweinstein.

Op de dag dat de tweeling elf werd kregen Samantha en Samuel hun uitnodigings brieven. Samantha voor Beauxbatons en Samuel voor Zweinstein. Diezelfde dag nog trok de familie erop uit naar de WegisWeg om daar de benodigdheden te kopen voor school. Samuel was net als Samantha dolgelukkig dat hij eindelijk naar een toverschool mocht.

Vlak voordat Samuel op de trein naar Zweinstein gezet werd, kwam uit dat Maria na lange tijd proberen eindelijk weer zwanger was, althans dat dacht ze. Hun vierde kind was in aantocht, of toch niet? Zouden Samuel, Samantha en Angela nog een broertje of zusje krijgen?


Toverstok: Samuel heeft een Iepenhouten toverstok met een kern van Eenhoornhaar en is 25,4cm lang.
Uiterlijk: Samuel heeft blauwe ogen en kort bruin haar. Hij is 1.60m lang en heeft een vrij normaal postuur van een jongen van 11 jaar, niet te dik en niet te dun.
Huisdier: Een Andes Dwerguil genaamd, Custard.

Innerlijk: Samuel een leergierige, vriendelijke, behulpzame en slimme jongen die ook verlegen is. Hij zal al zijn moed moeten verzamelen om op iemand af te stappen die hij niet kent. Maar als je hem eenmaal beter kent, zal hij een goede vriend zijn. Samuel kan soms ook nogal onhandig zijn of overenthousiast.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Leergierig
  • Slim
  • Vriendelijk
  • Behulpzaam
  • Goede vriend
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Verlegen
  • Kan soms nogal onhandig zijn
  • Kan soms ook wat overenthousiast zijn.
Overigen: Samuel houdt van buiten zijn en is tevens een grote dierenvriend. Hij houdt ook erg van het verzorgen van zijn uiltje Custard.

Sorteerhoed

Re: Samuel Mark Smulder
« Reactie #1 Gepost op: 08 februari 2014, 01:24:04 »

Soms wordt gezegd: Huffelpuf is enorm duf,
maar echte vriendschap is echt niet suf.
Toch springt jouw ijver er veel meer uit,
dus Ravenklauw luidt mijn besluit!

ZweinsteinOnline

Re: Samuel Mark Smulder
« Reactie #2 Gepost op: 09 mei 2014, 16:50:55 »
Aantal Smekkies, afdelingspunten, geleerde spreuken/vaardigheden & verzamelde Items, zijn hier te vinden.

Aantal Smekkies: 0

Afdelingspunten verdiend: 0

Geleerde Vaardigheden/Spreuken: Je hebt nog geen vaardigheden/spreuken geleerd.

Gekochte Items: Je hebt nog geen Items gekocht.