Deze magische plek > Ochtendprofeet

2 nieuwe boeken over de wereld van Harry Potter

(1/1)

kelly:
Medio oktober 2017 worden er twee nieuwe boeken uitgebracht over Harry Potter. De boeken zullen informatie bevatten over de tovenaarswereld van Harry Potter. De boeken verschijnen ter gelegenheid van een expositie.

De uitgever van de Harry Potter-boeken Bloomsbury bevestigde gisteren dat dit gaat gebeuren. Zij zeggen dat deze boeken zijn om de twintigste verjaardag van Potter te vieren.

De twee nieuwe boeken passen bij een nieuwe tentoonstelling ‘Harry Potter: A history of magic’ in the British Library in Londen.

Het ene boek zal ‘Harry Potter: A history of magic, The book of the exhibition’ heten en gaat over de verschillende vakken die de leerlingen kregen op de toverschool Zweinstein. Het andere boek zal ‘Harry Potter, A journey through a history of magic’ heten en neemt je mee op een historische reis door de wereld van Harry Potter en vertelt je de verhalen achter de toverspreuken, magische wezens, tovenaars en heksen.

De boeken zullen dus niet over Harry Potter en zijn vrienden gaan. Ze werden niet geschreven door J.K. Rowling, maar bevatten
wel origineel materiaal zoals ontwerpen of opstellen van Rowling over de toverwereld.

De expositiein the British Library loopt van 20 oktober tot 20 januari.

Bron:VTM

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie