* Zandlopers

Griffoendor
Ravenklauw
Huffelpuf
Zwadderich
017
603
037
114

* Zandlopers Halucina

Urbvico
Magicus
Remedicus
Senadux
045
015
135
000

Auteur Topic: Naar school met de Koetsen[Tweedejaars en ouder]  (gelezen 1117 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Yenti

Naar school met de Koetsen[Tweedejaars en ouder]
« Gepost op: 12 januari 2016, 16:21:35 »

Proserpina

Re: Naar school met de Koetsen[Tweedejaars en ouder]
« Reactie #1 Gepost op: 19 februari 2016, 22:35:42 »
Jaarlijks breng ik de Lente, om voor de Winter weer te verdwijnen naar hem, die woont in de donkere Tartarus opdat ook daar de zon schijnt.

Elena

Re: Naar school met de Koetsen[Tweedejaars en ouder]
« Reactie #2 Gepost op: 24 februari 2016, 08:50:03 »
Elena friemelde ongelukkig aan haar schoolgewaad. Hij was niet tweedehands, maar gloednieuw en daar was ze niet aan gewend. Vrouwe Cromwell had er opgestaan dat ze vanaf nu fatsoenlijk gekleed ging en dat hield in dat ze een gehele transformatie had ondergaan gedurende de zomervakantie. Haar moeder had vol enthousiasme geklapt toen ze terug kwam van het landhuis met haar armen vol potjes en zalfjes waar allemaal producten inzaten waarmee ze zich kon opmaken. Haar lippen waren roder, haar wimpers hadden een donkerdere kleur van het zwarte spul dat vrouwe Cromwell er vanochtend op had gedaan. Elena draaide onrustig aan haar ring om haar vingers. Ze verloor zichzelf, maar ze kon in ieder geval bij George zijn. Dat was het allemaal waard, bedacht ze.

Ze zag Elektra lopen en versnelde haar pas om haar vriendin in te halen. Ze zag dat ze Yenti aansprak en vroeg hoe haar vakantie was geweest. Elena hield even haar pas, maar bedacht toen dat ze niets meer te vrezen had van Yenti. Ze behoorde nu tot de rijken en ze was niet meer het uitschot dat ze ooit was geweest. Misschien werd het tijd om de woorden van vrouwe Cromwell ter harte te nemen en zich ook zo te gaan gedragen. Alles was gloednieuw aan haar, ze had nieuwe schoenen, nieuwe jurken en nieuwe gewaden. Haar leven was opnieuw begonnen deze zomer. Ze had geen hulp meer nodig van anderen, zolang ze met George verloofd bleef.

'Hallo, Elektra, Yenti,' zei Elena beleefd. Ze glimlachte en draaide opnieuw zenuwachtig aan haar ring. Ze voelde alsof ze opnieuw totaal nieuw hier was op Zweinstein. Ze had zich onzeker gevoeld toen ze hier kwam, toen ze een jaar had overgeslagen en nu was ze voor derde keer een soort van nieuw op school. 'hebben jullie een fijne vakantie gehad?' wist ze er uit te persen, zonder zich al te beschamend te gedragen.

Knowledge is better than riches