Auteur Topic: Wat is jouw favoriete fantasyboek?  (gelezen 632 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Zonenmaan

Wat is jouw favoriete fantasyboek?
« Gepost op: 01 april 2015, 18:30:13 »
Ik zag dat er ook een aantal subfora in dit fora staan, maar he, er is natuurlijk veeeeeel meer fantasy dan LotR, Twilight en the Hobbit.

Zelf ben ik een groot fan van (Young Adult) fantasy en verslind ik (ongeveer) 15 tot 30 boeken per maand. Het lijkt me heel erg leuk om in dit topic nieuwe pareltjes te ontdekken en aan te raden.

Dus, wat is jouw favoriete fantasy boek?

Ik ben nu aan het lezen in 'De Kroon van de Tearling' (Queen of the Tearling), die onlangs is verschenen. Leuk voor de HP fans; Emma Watson gaat de hoofdpersoon vertolken in de film en is helemaal verslaafd aan dit boek. Ook ik voel een nieuw favorietje aankomen.

Hanna

Re: Wat is jouw favoriete fantasyboek?
« Reactie #1 Gepost op: 01 april 2015, 18:36:53 »


Follow your heart and make it your decision

Zonenmaan

Re: Wat is jouw favoriete fantasyboek?
« Reactie #2 Gepost op: 01 april 2015, 18:44:09 »
Ik ken het gevoel! (studeer ook al 3 jaar zonder stufi, gelukkig wel al 2 jaar met een bepaalde tegemoetkoming!) Halo vond ik zelf niet heel erg leuk, maar ik vond het wel een boek wat heel veel mensen enorm zal aanspreken.

En de bieb? Fantastische uitvinding! Ik woon momenteel echt naast de bibliotheek, dus ik ben er vaak te vinden! Scheelt veel geld, zeker voor boeken die je wel zou willen lezen maar waarvan je niet weet of je ze echt heel leuk gaat vinden.

Sanjay

Re: Wat is jouw favoriete fantasyboek?
« Reactie #3 Gepost op: 05 juni 2016, 19:46:27 »