Overigen > Project X

Geheugensteuntje

(1/1)

Hanna:
Om het even duidelijk te houden: Ik zal het updaten zodra er een nieuwe ontwikkeling is ^^ Of een van jullie kan het hieronder posten

zaterdag 15 maart: eerste ontmoeting bij Gianna, Magic gespeelt: Hanna en Joshua gewonnen van Gianna en man
zondag 16 maart: Hanna twee keer in woonplaats Joshua, waar hij met haar op trein gewacht heeft, handen van Hanna warm gehouden door Joshua
maandag 17 maart: Eerste date en eerste zoen. In café in de buurt bij de universiteit van Hanna. Joshua Hanna opgehaald bij andere faculteit vanwege nieuwsgierige studiegenoten bij Hanna. Joshua had cursus in Nijmegen.
woensdag 19 maart: 10:15 na tentamen als verrassing stond Joshua te wachten op Hanna, besloten dat ze nog niets tegen Gianna hebben gezegd.
donderdag 20 maart: samen in de zon gelegen in de middag.
Vrijdag 21 maart: Joshua heeft opnieuw cursus in Nijmegen en ze hebben samen geluncht van 12.30-13.30 en samen frietje gegeten in de buurt van de bios 17:30-18:30 (na hanna's college naar bios gereden, daar gegeten en Hanna met vriendin naar bios)
Zaterdag 22 maart: Samen naar de stille omgang op uitnodiging van Hanna.

Edit: ergens hield Joshua ook rekening met haar drukke periode, twee dagen gezegd dat ze echt op tijd naar bed moest. vanwege moeheid, maar niet op een vadertoon, maar om haar te beschermen tegen haarzelf.  

Hanna:
Update: in de bus terug van de stille omgang gesprek gehad over de voortgang (achterin, terwijl iedereen voorin lag te slapen) Hanna moet nog nadenken over wat ze wil.
Maandag 24 maart: Hanna gaat naar Joshua om te vertellen dat ze een relatie wil en vervolgens gaan ze naar Gianna om het haar te vertellen. Hanna mist haar trein en blijft bij Gianna slapen. Volgende dag brengt Josh haar weg naar de trein. Ze hebben 's nachts met de hond gewandeld en zijn lang weggebleven (een uur). Konijntjes voeren duurde ook al een half uur.
Vrijdag 28 maart: Hanna gaat na haar college naar Gianna, opgehaald door Josh (doen er ook een half uur over om van het station naar Gianna's huis te komen, terwijl het toch echt niet zo lang is). Hanna is zo moe dat ze tegen Joshua in slaap valt en pas wakker wordt de volgende ochtend vroeg, waarna Gianna haar vertelt dat Josh haar naar bed heeft gebracht.
Zaterdag 29 maart: Hanna is met haar tante naar Eindhoven. Joshua werkt en komt haar daarna ophalen als ze weer terug is, waarna ze samen naar Gianna's werk lopen en gaan shoppen. Ze komen terug, Gianna hoort ze, maar komen nog niet naar binnen.
Zondag 30 maart: Hanna werkt aan haar veslagen, Josh helpt. Ze zijn bij hem thuis. Gianna is namelijk de hele middag weg. Daarna gaat ze bij Gianna eten en blijft ondanks dat het niet gepland is nog een nachtje
Maandag 31 maart: Joshua brengt Hanna naar het station? (denk ik, zo lief is hij vast wel om half acht in de ochtend^^)
Dinsdag 1 april: Joshua haalt Hanna op in Nijmegen om haar mee te nemen naar zijn huis, waar hij allemaal net echte kaarsen heeft staan. Hij heeft vegetarische lasagne gemaakt voor Hanna en ze dineren romantisch (We zullen het maar zien als afscheid hè Josh?)  

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie