* Zandlopers

Griffoendor
Ravenklauw
Huffelpuf
Zwadderich
017
603
037
114

* Zandlopers Halucina

Urbvico
Magicus
Remedicus
Senadux
045
015
135
000

Auteur Topic: Een oergezellig sneeuwballengevecht, gewoon omdat het kon  (gelezen 226 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Jessica McDawn

Een oergezellig sneeuwballengevecht, gewoon omdat het kon
« Gepost op: 21 november 2017, 19:45:39 »
Jessica had net haar puntenlijst opgehaald, en tot haar verwondering had ze het ondanks alle stress en drukte omtrent haar eigen huwelijk dat deze vakantie plaats zou gaan vinden toch uitstekend gedaan met haar eerste semester examens. Opgelucht liep ze over het terrein, en bewonderde het nog mooie witte landschap. Ze vond een bankje met een goed uitzicht over het terrein zodat ze snel haar vrienden en verloofde kon ontdekken als ook zij hun puntenlijsten opgehaald hadden, zodat ze hun examenpunten nog door konden nemen alvorens ze de ochtend erna ieder hun eigen weg gingen voor de vakantie. Met een simpele zwiep van haar staf en een gemompelde nonpluvius maakte ze haar mantel waterafstotend en nam ze plaats op het bankje, wachtend tot ze Lissy, Merlyn of Timothy zou spotten.

Ze hoefde dan ook niet lang te wachten tot ze haar geliefde verloofde spotte en er een geniaal plan in haar hoofd ontstond. Ergens was het ook wel wat puberaal, maar ach ook al waren ze nu volwassen heksen en tovenaars een ouderwets leuk sneeuwballen gevecht kon heus nog wel. Vrolijk stond ze op van haar plek en nam een handvol sneeuw die ze tot een mooie sneeuwbal vormde en besloot deze naar haar verloofde te gooien met de intentie hem te raken. Ze richtte, wachtte even en gooide vervolgens de sneeuwbal met alle kracht ze bezat Timothy’s kant op, maar helaas liep er net iemand op het moment van de voltreffer recht voor haar doelwit waardoor de sneeuwbal de verkeerde persoon vol raakte.

Haar ogen werden groter toen ze ontdekte wie het was en voelde zich zo rood als een kreeft worden. Oh oh… ging door haar hoofd, waarna ze zich zo goed en zo kwaad mogelijk probeerde te herstellen en zich van de domme te houden en rustig op het tweetal af te lopen zonder ook maar iets te zeggen terwijl ze op de reactie van het onbedoelde doelwit wachtte.