* Zandlopers

Griffoendor
Ravenklauw
Huffelpuf
Zwadderich
017
603
037
114

* Zandlopers Halucina

Urbvico
Magicus
Remedicus
Senadux
045
015
135
000

Auteur Topic: Emily Rose MacLachlan  (gelezen 851 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Emily

Emily Rose MacLachlan
« Gepost op: 07 maart 2016, 01:02:14 »
Algemeen:
Volledige naam: Emily Rose MacLachlan
Geboortedatum: 31-08-1892
Leeftijd: 15
Bloedlijn: 'Vol'bloed*

Rijkdom: Gemiddeld, maar de familie MacLachlan is niet arm. Ze kunnen zich eten en drinken veroorloven, ondanks de vele kinderen binnen het gezin, maar uitspattingen in uitgaven is niet mogelijk. De familie woont op een landgoed van een redelijk formaat, dat al eeuwen in het bezit van de MacLachlan's is.
Gedrag: Emily is een lief en zorgzaam meisje. Als haar moeder druk is met haar broertjes en zusjes schroomt ze zich niet om haar moeder een helpende hand te bieden.

Familie:
Vader: Angus Gunnar MacLachlan
Moeder: Alisha Ebony MacLachlan-Noija
Broer: Alistair Lariks MacLachlan
Zus: Aileen Lily MacLachlan
Broer: Blaine Euan MacLachlan
Zus: Bryana Eveleen MacLachlan
Zus: Leana Hazle MacLachlan
Broer: Emeray Ros MacLachlan
Broer: Lyam Hylas MacLachlan
Opa vaderskant: Tiarna* Maclachlan
Oma vaderskant: Bhean** MacLachlan-Murphy
Opa moederskant: Bangsawan* Noija
Oma moederskant: Wanita** Noija-Salawan
Overige familie:
Diverse (oud)ooms, (oud)tantes, (achter)neefjes en (achter)nichtjes aan beide kanten. Maar dat zijn er zoveel, dat ze de namen niet precies weten.

Achtergrond:
*Opa en Oma MacLachlan-Murphy:
Opa MacLachlan werd uitgehuwelijkt aan de bekende familie Murphy. Vlak voor het huwelijk vertelde Oma MacLachlan-Murphy dat ze een snul was, maar het huwelijk werd doorgezet om zo twee grote stukken land samen te voegen.
Vader:
Angus werd geboren als derde kind, en tevens oudste zoon in een groot gezin. Zijn familie is een vooraanstaande clan in Schotland. Hoewel hijzelf Volbloed is, was het in zijn familie geen vreemd gegeven dat er getrouwd wordt met Dreuzels of Halfbloeden. Hij genoot zijn magische opleiding aan Zweinstein, waarbij hij in Ravenklauw terecht kwam. Hierna genoot hij verder onderwijs en ging net als zijn vader werken op het ministerie. Waar zijn vader echter werkt op het ministerie van Magisch Onderwijs, zet hij met collega's een afdeling op die later bekend zal worden als het Department van Mystificatie. Tijdens een uitwisseling waarbij zijn vader mede organisator was, leerden ze familie Noija kennen.
*Opa en Oma Noija-Salawan:
Opa Noija werd uitgehuwelijk aan de jongste dochter van de bekende familie Salawan. Vlak na het huwelijk maakte Oma Noija-Salawan bekend dat ze een snul was.
 Moeder:
Alisha werd geboren als jongste kind in een groot gezin. Doordat zij de jongste was, genoot ze het voorrecht dat ze als prinsesje behandeld werd. Iedereen stak thuis de handen uit de mouwen behalve zij, door haar vaders positie binnen het Ministerie was haar familie een vooraanstaande Tovenaarsfamilie in Indonesi�. Ondanks dat ze een volbloed familie zijn, was het geen vreemd gegeven als er met Dreuzels of Halfbloeden werd gehuwd. Alisha ging naar de Japanse Tovenaarsschool Mahoutokoro . Nadat ze was afgestudeerd begon ze aan een opleiding tot lerares, en gaf daarna enkele jaren les aan meisjesklassen. Totdat haar ouders de familie MacLachlan leerden kennen tijdens een uitwisseling van de Ministerie�n van Magisch Onderwijs. Beide families zijn van mening dat ook de magische mensen van Dreuzel afkomst een hele goede Toveropleiding moeten hebben, omdat voor hen niet alles als vanzelf sprekend is.

Toen beide ministers elkaar goed hadden leren kennen tijdens een uitwisseling, namen zij het besluit dat hun kinderen met elkaar zouden trouwen. Door de overeenkomende huwelijken tussen de ouders van zowel Alisha als Angus en de gelijkende werkinteresses van beide vaders, kunnen ze het goed vinden. Hoewel beide kinderen dit niet zagen zitten, respecteerden zij de wensen van hun ouders. Het tweetal trouwde en hoewel er niet direct sprake was van ware liefde tussen hen, groeide het wederzijdse respect en genoegen, naar mate hun gezin groeide. Binnen het gezin heerst er dan ook een grote genegenheid. De kinderen worden streng doch liefdevol volgens de heersende normen en waarden opgevoed, zo is Angus tevens de man in huis waaraan gehoorzaamt diende te worden.

Toen het eerste kind de leeftijd had bereikt om onderwijs te gaan genieten op een toverschool, kwamen beide ouders er niet uit. Hun moeder wilde dat de kinderen naar Japan gingen, maar hun vader wilde dat de kinderen naar Zweinstein gingen. Ze namen dan ook het besluit dat ze thuis zullen worden onderwezen, aangezien hun moeder toch niet werkte, maar wel de diploma's ervoor had zou zij deze taak op zich nemen. Bij het bereiken van elfjarige leeftijd ging het gezin telkens naar de Indonesische familie van hun moeder. De kinderen ondergingen daar een traditioneel ritueel, als afsluiting van het ritueel gingen ze naar een oudoom. Toen in zijn winkel de staf hen gekozen had, maakte deze oudoom het mooiste houtsnijwerk in het handvat, zodat elke staf nog beter bij de eigenaar pastte.

De tweeling werd geboren na Alistair en Aileen in het gezin, waarna ze gevolgd werden door Blaine, de tweeling Bryana en Leana en Lyam. Hun ouders hadden besloten om per tweetal de zelfde beginletter te gebruiken bij de naam. Al zeer jong lieten zij blijken dat ook zij beide magisch gezegend waren. Nog voor zij konden lopen namen ze samen speelgoed af van de anderen. Door dit te laten verdwijnselen. In hun vrije tijd dragen de meiden een Sarong en de jongens een kilt. Net als hun broers en zussen genoten ook zij thuisonderwijs. Echter ook voor hen kwam het moment dat ze diploma�s nodig zouden gaan hebben en de ouders besloten het tweetal in te laten stromen op Zweinstein.

Toverstok: Emily�s toverstaf is van Mahoniehout en is 0,5cm in doorsnee en 27,5cm lang met een kern van Drakenhartenbloed. Een indische oudoom heeft haar staf aan het handvat van een speciaal snijwerk voorzien in de vorm van meerdere kleine roosjes.
Uiterlijk: Emily heeft een lichtgetinte huidskleur met lang zwart haar dat een blauwe glans lijkt te hebben in de zon. Emily heeft grijze ogen en een normaal postuur en is gespierd.
Huisdier: Een rat genaamd; Rosa Tikus

Innerlijk:
Emily is een praktijkgericht en behulpzaam meisje, ook is ze erg beleef, moedig en avontuurlijk. Daar en tegen heeft ze moeite met leren op het theoretische vlak en denkt niet na voordat ze iets doet. Ze kan soms rebels zijn en sluit anderen soms buiten omdat ze Emeray heeft, ze heeft ook net als haar tweelingbroer een kort lontje.

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Praktijkgericht
  • Behulpzaam
  • Beleefd
  • Moedig
  • Avontuurlijk
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
  • Moeite met leren(theoretisch)
  • Kort Lontje
  • Doet eerst, denkt dan
  • Doordat zij Emeray heeft, sluit ze anderen soms onbewust buiten
  • Rebels
Overigen:
- Doordat Emily en Emeray tweeling zijn begrijpen ze elkaar zonder woorden te hoeven gebruiken met een enkele blik, ook maken ze soms elkaars zinnen af.
- Emily kan goed vliegen.

*Heer
**VrouweSorteerhoed

Re: Emily Rose MacLachlan
« Reactie #1 Gepost op: 08 maart 2016, 20:04:00 »
Met je handen werken doe jij graag,
maar leren gaat bij jou wat gestaag.
Ook voor jou is er een sorteerlied,
Griffoendor is de afdeling die jou graag ziet.

ZweinsteinOnline

Re: Emily Rose MacLachlan
« Reactie #2 Gepost op: 08 maart 2016, 20:13:01 »
Aantal Smekkies, afdelingspunten, geleerde spreuken/vaardigheden & verzamelde Items, zijn hier te vinden.

Aantal Smekkies: 0

Afdelingspunten verdiend: 0

Geleerde Vaardigheden/Spreuken:
Je hebt nog geen spreuken geleerd

Gekochte Items: Je hebt nog geen Items gekocht.