* Zandlopers

Griffoendor
Ravenklauw
Huffelpuf
Zwadderich
017
603
037
114

* Zandlopers Halucina

Urbvico
Magicus
Remedicus
Senadux
045
015
135
000

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Kletshoek / Afscheid
« Laatste bericht door Samuel Gepost op 22 november 2017, 16:15:06 »
Beste allemaal,

Via deze weg wilde ik jullie allemaal even kort laten weten dat ik vanaf vandaag afscheid zal nemen van deze RPG.

Mijn ex -die mij naar deze RPG gehaald heeft- en ik zijn al een tijdje uit elkaar, en daar zij mij hierheen gehaald heeft leek het mij wel zo eerlijk dat ik zou stoppen en niet zij. Zij zit hier al jaren met veel plezier en kent jullie stuk voor stuk beter dan mij. Ik ga mijn ex niet bij naam noemen, omdat ik vind dat zij gewoon in alle rust moet kunnen RPGen zonder dat ze per privébericht allemaal vragen gaat krijgen.

Daarnaast wil ik voor mijzelf ook aangeven dat ik verder niet in wil gaan op waarom we uit elkaar gegaan zijn.

Ik heb aan de admins/stafleden doorgegeven dat wat er met Samuel mag gebeuren verder, mocht er iemand zijn die een van Samuel's zussen wil spelen, ook daarover heb ik aan de admins/stafleden doorgegeven dat het mag.

Ik wil jullie allemaal nog heel veel RPG plezier wensen en heel veel succes!

Tot ziens,

Groeten,
Samuel.
2
Zweinsveld / Oud op nieuw in etablissement de Pegasus (staf)
« Laatste bericht door Gianna Gepost op 21 november 2017, 21:14:53 »
Toen de jongens opgehaald waren door haar broer en schoonzus begon de vrouw met zichzelf gereed te maken voor de avond die ging komen. Dit jaar werd oud op nieuw gevierd in de Pegasus. Ze had de handen in elkaar geslagen met onder andere de uitbater daar zodat het een onvergetelijke avond beloofde te worden. Nu stond ze voor de spiegel en hield afwisselend 2 jurken voor zich. Uiteindelijk besloot ze te gaan voor een schitterende ijsblauwe jurk waarin kristallen verwerkt zaten. Over de jurk droeg ze een saffierblauwe mantel. Een setje sieraden met prachtige saffieren maakte haar outfit compleet. Haar haren waren half opgestoken met een tiara met diamantjes en saffieren en zaten netjes in de krul.

Ondanks dat ze ruim op tijd klaar was vertrok ze enigszins gehaast naar de Pegasus. Ze wilde daar zijn voordat de rest arriveerde zodat ze erop kon toezien dat alles daadwerkelijk in orde was. Dit was namelijk voor het eerst dat Zweinstein samen met Halucina daar oud op nieuw zouden vieren en ze kon niet anders als zeggen dat ze redelijk nerveus was om het hele gebeuren. De Pegasus was namelijk ook nog gewoon geopend voor het overige magische publiek dat niet van beide scholen was.

Aangekomen in de Pegasus begroette ze het uitbaters gezin uiterst hartelijk. Ze kende deze mensen al een hele tijd en had ervan genoten om met hen samen de taken van gastvrouw te mogen uitvoeren. Ademloos keek Gianna daarna om zich heen. De hele ruimte schitterde van de zilveren en gouden versieringen en welgemeend sprak ze haar complimenten uit. Ze hadden feilloos begrepen wat ze bedoeld had hoe ze het wilde laten uitzien. Op alle tafels lag een dun gouden tafelkleed en de prachtige crèmekleurige stoelen complimenteerde het geheel. op de tafels stonden zilveren bloemen. Langs een muur stond een gigantisch grote tafel met een zilveren kleed waarop het buffet uitgestald werd. Haar maag rommelde toen de geuren in haar neus doordrongen en een blos verscheen op haar wangen. vanaf het plafond hing er zilveren en gouden engelenhaar omlaag waartussen kaarsen zweefde.

Nadat ze gevraagd had wat ze nog kon doen liet ze behendig de zilveren borden naar het begin van het buffet zweven. Het bestek volgde al snel en ze bekommerde zich vervolgens over beide dranktafels. Er was een tafel waarop het zwaarste drinken boterbier was. Speciaal voor iedereen die nog geen 17 was en dus niks sterkers mocht drinken. De andere tafel stond vol met de alcoholische versnaperingen. Er zou niets zijn qua eten noch drinken, dat iemand kon wensen dat er niet was. Het buffet zou blijven staan tot een uur of negen. Daarna zou op dezelfde plek een willekeur aan hapjes verschijnen.

Zodra alles gereed was zorgde ze ervoor dat zij en de uitbaters drinken hadden. Tevreden keek ze rond naar de gouden en zilveren weldaad. Ze grinnikte en sprak hardop uit dat als ze dit moesten omschrijven aan iemand dat het uiterst kitscherig zou klinken, maar in het echt het zoveel meer sierlijk en gracieus was als kitsch. Ze proostte met het gezin op een perfecte avond ter afsluiting van een toch wel turbulent jaar. Vanaf dit moment konden de leerlingen van Zweinstein elk moment aankomen via het haardnetwerk die de Pegasus verbond met het kasteel. En via de deur konden de andere genodigden elk moment arriveerde. Met een warme glimlach liep Gianna naar de tafel die gereserveerd was voor de stafleden van beide scholen. Deze tafel stond tussen de deur en de haard in. Zo zouden ze een perfect overzicht hebben op iedereen die arriveerde.
3
Zweinstein / Re: A frozen solid lake. (een stevig bevroren meer)
« Laatste bericht door Emily Gepost op 21 november 2017, 20:53:56 »
Emily en haar lieftallige broer Emeray wandelden samen over het mooie witte terrein, druk pratend over hoe het hun verging op school en over de aanstaande vakantie. “Het is prachtig, is het niet Em.’ zei ze zuchtend tegen haar broer, terwijl ze haast dagdromend over het terrein uitstaarde en gewoonweg genoot van het witte landschap. Langzaam maar zeker naderden ze het meer en verrukt keek Emily naar het grote meer dat bevroren was. In de verte zag ze nog net een drietal mensen de bocht om schaatsen waarop haar enthousiasme enkel groter werd.

“Oh Em! We moeten echt gaan schaatsen! Kom op laten we onze schaatsen halen!” riep ze dan ook luid en een brede grijns op haar gezicht, waarna ze een sprintje naar het kasteel trok om daar op de zevende verdieping in haar leerlingenkamer haar schaatsen te gaan halen. Het duurde niet lang voor ze deze gevonden had en nog steeds buiten adem alle trappen vliegensvlug weer afdaalde en ten slotte naar adem happend tot stilstand kwam voor Emeray. “Kom… op… Em!” wist ze er moeite uit te krijgen, waarna ze hem een vragende bijna smekende blik schonk. “Ah toe, kom met me schaatsen?” vroeg ze hem vervolgens toen ze eenmaal op adem gekomen was met een engelengezichtje, terwijl ze op zijn reactie wachtte met haar schaatsen nog in de hand.

4
Zweinstein / A frozen solid lake. (een stevig bevroren meer)
« Laatste bericht door Gianna Gepost op 21 november 2017, 20:21:31 »
Toen ze haar ogen open deed was e al bijna geheel in kerstsfeer.
 Door het kiertje van haar gordijnen zag ze dat de wereld bedekt was door een dikke laag sneeuw. De Italiaanse kon daar intens van genieten, in haar moederland gebeurde dat niet zomaar. Zacht neuriënd stond ze op, uiterst voorzichtig zodat ze haar man niet wekken zou. Uit haar uitgebreide klerenkast nam ze een dikke jurk en een wollen mantel. Ze glimlachte naar haar spiegelbeeld toen ze zag dat het kerstgevoel versterkt werd door haar wijnrode jurk. De bordeaux rode mantel maakte het geheel af. Haar haren deed ze in een simpele knot terwijl ze ondertussen warme kleding voor haar zoontjes sommeerde. Voor beide jongens had ze gekozen voor marine blauw. Nadat ze het ontbijt klaar had gezet wekte ze het tweespan voorzichtig en kleedde hen aan.
Intens genoot Gianna van de verrukte reacties van de jongens op de witte buiten wereld.

Toen het ontbijt op was kwamen de mutsen tevoorschijn en dikke mantels voor de tweeling. Ze kleedde hen aan op het weer buiten en liet voor haar man een briefje achter dat ze met de jongens ging genieten van het winterse landschap.
Zodra ze de grote deuren gepasseerd waren leken de jongens wel uitgelaten puppies en hun schaterlachen vervulde de lucht. Links en rechts begroette ze een vroege leerling en ze knoopte met een enkeling een kort praatje aan over het schitterende uitzicht. Aangekomen bij het meer zag ze dat dit nog steeds helemaal bevroren was. Een plan ontspon zich in haar hoofd en met een simpele spreuk sommeerde ze dan ook 3 paar schaatsen die al snel door de lucht aan gezoefd kwamen.

Zodra de jongens schaatsen onder hun voeten hadden deed Gianna de hare ook aan. Ze was blij dat de jongens de grondbeginselen van schaatsen al kenden. Dat hadden ze in het moederland van hun vader geleerd. Zelfs had zij vroeger een tijdje aan kunstschaatsen gedaan. Ze stapten met zijn drietjes het uiterst stevige ijs op en liet hun handjes al vrij snel los. Als ze zouden vallen zou ze hen overeind helpen maar met vallen en opstaan zouden ze steeds beter worden. Het meer liep enigszins in een bocht en toen het kasteel langzaam uit het zicht verdween begon ze iets wat onzeker aan wat leuke pasjes en trucjes die ze vroeger geleerd had. Eigenlijk gaat dit nog wel heel soepel. Ze had de gedachte nog maar net gedacht en zodra ze de volgende sprong maakte miste ze de landing wat haar een flinke smak op het ijs liet maken. Naast zich hoorde ze haar jongens lachen. 'Nog eens mama, nog eens.' Ze verbeet haar pijn terwijl ze een glimlach tevoorschijn toverde.
'Nee Ilari, niet nog eens.' Ze krabbelde overeind totdat ze op het ijs zat.
5
Halucina / Een oergezellig sneeuwballengevecht, gewoon omdat het kon
« Laatste bericht door Jessica McDawn Gepost op 21 november 2017, 19:45:39 »
Jessica had net haar puntenlijst opgehaald, en tot haar verwondering had ze het ondanks alle stress en drukte omtrent haar eigen huwelijk dat deze vakantie plaats zou gaan vinden toch uitstekend gedaan met haar eerste semester examens. Opgelucht liep ze over het terrein, en bewonderde het nog mooie witte landschap. Ze vond een bankje met een goed uitzicht over het terrein zodat ze snel haar vrienden en verloofde kon ontdekken als ook zij hun puntenlijsten opgehaald hadden, zodat ze hun examenpunten nog door konden nemen alvorens ze de ochtend erna ieder hun eigen weg gingen voor de vakantie. Met een simpele zwiep van haar staf en een gemompelde nonpluvius maakte ze haar mantel waterafstotend en nam ze plaats op het bankje, wachtend tot ze Lissy, Merlyn of Timothy zou spotten.

Ze hoefde dan ook niet lang te wachten tot ze haar geliefde verloofde spotte en er een geniaal plan in haar hoofd ontstond. Ergens was het ook wel wat puberaal, maar ach ook al waren ze nu volwassen heksen en tovenaars een ouderwets leuk sneeuwballen gevecht kon heus nog wel. Vrolijk stond ze op van haar plek en nam een handvol sneeuw die ze tot een mooie sneeuwbal vormde en besloot deze naar haar verloofde te gooien met de intentie hem te raken. Ze richtte, wachtte even en gooide vervolgens de sneeuwbal met alle kracht ze bezat Timothy’s kant op, maar helaas liep er net iemand op het moment van de voltreffer recht voor haar doelwit waardoor de sneeuwbal de verkeerde persoon vol raakte.

Haar ogen werden groter toen ze ontdekte wie het was en voelde zich zo rood als een kreeft worden. Oh oh… ging door haar hoofd, waarna ze zich zo goed en zo kwaad mogelijk probeerde te herstellen en zich van de domme te houden en rustig op het tweetal af te lopen zonder ook maar iets te zeggen terwijl ze op de reactie van het onbedoelde doelwit wachtte.

6
Ochtendprofeet / Pokémon Go krijgt magische opvolger
« Laatste bericht door Nathalia Gepost op 09 november 2017, 14:32:24 »

We kennen allemaal wel het spel Pokémon Go, het Augmented Reality(AG) spel voor op je smartphone. Nu heeft Niantic labs op hun site een Magische opvolger bekend gemaakt, waar ze aan gaan werken.

Aldus de medewerkers van Niantic labs, gaan ze een nieuwe AGgame uitbrengen, maar dan geheel in het thema van…. Jawel… Harry Potter. Uiteraard zal dit voor de Die Hard Harry Potter Fans een must have gaan zijn.

De Magie van Harry Potter komt naar een wijk bij jou in de buurt!

We kunnen Toverspreuken gaan leren, onze buurt gaan verkennen om legendarische wezens te ontdekken en bevechten EN we kunnen samenwerken met andere spelers om hele krachtige vijanden te verslaan.

Niantic Labs geeft aan ontzettend blij te zijn dat zij samen gaan werken met Warner Bros. Interactive Entertainment en met WB Games San Fransisco’s Developement Team om deze magische en geliefde serie tot leven te brengen op een compleet nieuwe manier!

Helaas is er nog geen release datum bekend, maar uiteraard zal ik alles in de gaten gaan houden via Twitter, waar ik vanochtend dit geweldige nieuws tegen kwam. De naam van deze AGgame zal ‘Harry Potter; Wizards Unite’ gaan zijn.

Ik kan niet wachten tot het spel eindelijk te downloaden is, en we eindelijk echt in J.K. Rowling’s magische wereld kunnen stappen.

Bron: Niantic Labs
7
Kaartenbak / Jesselinne Frieda Hoekstra
« Laatste bericht door Jesselinne Hoekstra Gepost op 24 oktober 2017, 18:18:14 »
Algemeen:
Volledige naam: Jesselinne Frieda Hoekstra
Geboortedatum:
Leeftijd: 11
Bloedlijn:

Rijkdom:
Gedrag:

Familie:
Vader:
Moeder:
Broer: 
Zus:
Overige familie:

Achtergrond:

Toverstok:
Uiterlijk:
Huisdier:

Innerlijk:

Goede eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
Slechte eigenschappen:
Minimaal 3, maximaal 5.
Overigen:
8
Ochtendprofeet / Ouderlijk huis Harry Potter te koop
« Laatste bericht door kelly Gepost op 11 augustus 2017, 14:57:47 »
Het huis van de film

Heb jij nog wat Galjoenen liggen in een oude sok? Dan is dít het moment om ze erbij te pakken, want het huis waar Harry Potter met zijn vader James en moeder Lilly Potter woonde, staat te koop!

Locatie: Lavenham, Suffolk, Engeland
Prijs: 1,1 miljoen euro
Van een superrijke familie

In de film ziet het huis, waar Lord Voldermort met zijn Avada Kedavra-spreuk plotsklaps een einde maakt aan het leven van James en Lilly, er verrot uit. Maar in het echt is het in perfecte staat. Het huis zou eigendom zijn van een hele rijke familie. Alleen het Britse koninklijk huis heeft meer centen op de bank staan dan deze familie.

Het huis telt 6 slaapkamers, meerdere badkamers, een ruime hal, een schilderruimte, een zitkamer, een eetkamer en twee keukens.

Bron: NPO
9
Ochtendprofeet / Primark Harry Potter collectie op komst
« Laatste bericht door kelly Gepost op 11 augustus 2017, 14:51:34 »
The Sun schrijft dat er een Primark Harry Potter-collectie komt, met alles wat je wil.

De gigantische collectie ligt vanaf volgende week in de winkels. Als we het over een gigantische collectie hebben bedoelen we: kleding, items voor in huis, schoolspullen, sieraden en zoveel meer. Het is niet heel duur. Voor meer informatie kun je de site van Primark in de gaten houden.

Ook de eerder gelanceerde  pyjama's van je favoriete afdeling, fleecedekentjes en nog zoveel meer zijn nog aanwezig.

Een van de artikelen
[/i]

Cosmopolitan

10
Ochtendprofeet / Harry Potter lingerie vanaf nu verkrijgbaar
« Laatste bericht door kelly Gepost op 04 augustus 2017, 10:56:21 »
We kunnen nooit genoeg krijgen van de magische wereld van Harry Potter. Na een kledinglijn en een bath bomb komt er nu nog een Harry Potterproduct op de markt: Harry Potter lingerie.  De online lingeriewinkel Yandy heeft het voortouw genomen en bracht Harry Potter lingerie op de markt.

Het Harry Potter setje maakt deel uit van de ‘fantasy lingerie’ collectie. De collectie bestaat uit sexy lingeriesetjes van iconische fictionele personages. Het Harry Potter lingeriesetje is slechts één van velen. Ook Wonder Woman, Cruella de Vil en Roodkapje dienden als inspiratie.

De omschrijving van het lingeriesetje is als volgt: een doorschijnend kanten topje en een high waste broekje. Deze lingerie wijkt niet veel af van 'normale' lingerie. Aan het topje is een wit kraagje en een mini stropdas toegevoegd. Het broekje is voorzien van bretels. Het setje heeft de kleuren van Griffoendor. Als kers op de taart is het model voorzien van een bril (lijkende op die van Harry) en heeft ze een toverstok in haar handen.

Harry Potter lingeriesetje

Zou jij z'n setje in je kledingkast willen hebben of toch liever niet?

Bron: Glamour
Pagina's: [1] 2 3 ... 10