Auteur Topic: Fantasy contest!  (gelezen 739 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

ZweinsteinOnline

Fantasy contest!
« Gepost op: 12 mei 2016, 23:28:41 »
@ZweinsteinOnlineHet was zonnig geweest, te zonnig, en langzaam schoof de duisternis over het land. In een mum van tijd was hetland in duisternis gehuld. Dit was echter geen duisternis zoals de nacht. Deze duisternis was tastbaar en in haar lagen vele geheimen. Het deed het volk denken, aan een tijd lang geleden. Een tijd waarin de duisternis zo mogelijk nog duisterder was dan op dit moment. Angstig trok iedereen zich terug in zijn onderkomen. Piepend en krakend gleden de grendels vooor de deuren en raamluiken klapte luid dicht. Zelfs de bloemen die zoeven nog in bloei hadden gestaan sloten zich in afwachting van wat komen zou. De profetie had voorzegd dat er een held zou opstaan, een held die men nooit zou verwachten.
Op het moment dat de duisternis zijn diepste, intenste duister bereikte schoot er in een dicht woud een hert weg. Bladeren vielen als afgesproken werk omlaag en de winter leek gekomen. Luid krakend brak er een tak doormidden toen het hert zijn vluchtweg zocht. De gebroken tak verschoof een laag van de vers gevallen bladeren en onthulde een zwakke praase gloed. Het bizarre paarse schijnsel pulseerde als een hartslag, en de wereld werd stil.


Deze contest wordt georganiseerd door ZweinsteinOnline en Fantasize Magazine.

ZweinsteinOnline

Re: Fantasy contest!
« Reactie #1 Gepost op: 13 augustus 2016, 22:55:08 »
Door zowel voorziene (helaas lag de deadline in de examentijd) als onvoorziene (privesituatie thuis van de organisatie) hebben wij moeten besluiten de contest te verlengen. Mochten er nog verlate inzendingen zijn zien we die graag VOOR 1 oktober tegemoet.