Auteur Topic: RPG-Quotes  (gelezen 8506 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Nathalia

Re: RPG-Quotes
« Reactie #30 Gepost op: 09 januari 2016, 17:33:49 »
Om te vieren dat onze Peyton officieel terug is op Zweinstein, hier even een kleine Quote van onze geliefde Peyton. Dit speelt zich af op Zweinstein, tijdens het getuigenverklaringsgesprek tussen Daniil en Peyton(vervolg op een gebeurtenis in de ICchat waarin Peyton, Hanna, Nathalia en Daniil in betrokken waren)

Citaat van: Peyton Woodrow

Jessica McDawn

Re: RPG-Quotes
« Reactie #31 Gepost op: 09 januari 2016, 17:36:56 »
Nooit geweten dat Nathalia zo onhandig was, zie hier een leuke quote uit het openingsceremonie topic van het huidige ICjaar.

Citaat van: Nathalia Matthews
Met haas neus in het boek liep ze blindelings naar de Grote Zaal tot ze pardoes tegen de deur opliep en daardoor het boek in haar gezicht kreeg. Mopperend deed ze het boek omlaag en opende de deuren en glipte naar binnen waarna ze weer met haar gezicht in het boek dook, niet opmerkend dat Gianna al aan de oppertafel zat. Ze liep voor haar gevoel in een rechte lijn naar de oppertafel en kwam tot een halt toen ze door haar leergierige gedrag nogmaals ergens tegenaan liep. Mopperend markeerde ze de pagina waar ze gebleven was en stopte haar boek weg en keek op, om Gianna voor zich te zien zitten.