collapse collapse

* Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

* User Info

 
 
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

* Zandlopers

Griffoendor
017


Ravenklauw
603


Huffelpuf
037


Zwadderich
114

Fantastic Beasts

Welkom op Zweinstein Online!

Ik ben Djinn, de klopgeest van deze online school voor hekserij en hokus pokus. Misschien kun je de weg hier nog niet helemaal vinden, dat kan ik me voorstellen, het is immers niet niets wanneer je ineens terug gaat in de tijd en in 1900 terecht komt..

Normaal ben ik niet zo behulpzaam, maar voor jou maak ik vandaag een uitzondering en wijs ik je de weg. .

Volg mij en zie hier onze mededelingen, onderwijsdecreten genoemd; het schijnt dat er zo nu en dan interessant nieuws te vinden is. Vandaar dat er hier ook een Ochtendprofeet te vinden is.

Vind je dat net zo onintressant als ik dat vind. Wat mijn zeer logisch lijkt kun je altijd verder kijken. Wil je mij vaker tegenkomen dan raad ik je aan de RPG te bezoeken; meestal houd ik mezelf verborgen maar zo nu en dan kom ik op mijn eigen wijze uit de hoek. Of daar iedereen echter even blij mee is..? In onze RPG kun jijzelf een student aan Zweinstein worden en groeien in de magische wereld. Ze zijn zelfs zo lief geweest op mijn aandringen natuurlijk om daarvoor een handleiding te maken!
Omdat we een tijdsprong hebben gemaakt zoals ik al zei, zijn de technische dreuzels zo lief geweest om hier voor jouw het RPG-verhaal neer te zetten. Stel je namelijk voor dat je niet zo weten welk drama men hier allemaal meemaakt. Dan zou ik mijn streken net zo goed kunnen laten rusten.

Ben je meer thuis in de dreuzelwereld van de 21ste eeuw, dan voel je je vast thuis in de creatieve, spellen en kletshoek.

Natuurlijk is er hier op Zweinstein Online veel meer te vinden. Maar voor nu kun je wel vooruit. Hopelijk kom ik je snel ergens tegen..

Jessica McDawn
21 november 2017, 19:45:39 door Jessica McDawn
Views: 225 | Comments: 0

Jessica had net haar puntenlijst opgehaald, en tot haar verwondering had ze het ondanks alle stress en drukte omtrent haar eigen huwelijk dat deze vakantie plaats zou gaan vinden toch uitstekend gedaan met haar eerste semester examens. Opgel...
Nathalia
09 november 2017, 14:32:24 door Nathalia
Views: 309 | Comments: 0


We kennen allemaal wel het spel Pokémon Go, het Augmented Reality(AG) spel voor op je smartphone. Nu heeft Niantic labs op hun site een ...
Pages: 1 [2]

* Who's Online

  • Dot gasten: 3
  • Dot verborgen: 0
  • Dot leden: 0

There aren't any users online.

* Zandlopers Halucina

Urbvico
045


Magicus
015


Remedicus
135


Senadux
000